30 Temmuz 2010 Cuma

Geçen Yıldan Fark Ne?


Galatasaray sezon öncesi hazırlıklarında iyi bir takım olmadığını göstermişti. Bunu 13-15 tane gol attığı takımlara 3-5 tane atmasına sevinmeleri, Rijkaard'ın iyi bir performans gösterdiklerini söylemesi ve medyanın yönetim desteği ile şişirmelerini görmüştük. 2 ay sürdü tabi doğal olarak bu yalanlar, gerçek maçlar başlayınca kel görünecekti.

Dün akşam 2-0 öne geçen takımının skoru koruması için oyuncu değişikliği yapan Rijkaard'ı mı suçlasak, taraftarın sevdiği futbolcuları ve yöneticileri kendi saltanatları için yok eden yönetimi mi, profesyonel olduğunu iddia etseler de artık profesyonel şekilde iyi futbol oynayamadığını kabul etmeyerek bu takıma zarar verenleri mi suçlayalım?

Yönetim bu yıl doğru düzgün yani takımın elindekilerden daha iyi derecede 1 tane oyuncu almadı. Sayın başkanımız "aldığımız yerli oyuncularımıza kimse bakmıyor onlar gelecek vaat ediyor ve 5 tane yabancı alacağız" daha diyerek yine destek istemişti. Daha sonra sinemasal şeylerle, saçma sapan formaları çok sattırarak hakaret gibi teşekkür yazısı yayınladılar. Akşam sahada hiç benim takımım varmış gibi hissedemedim. O mercan dedikleri forma fikrini bulan adama, bütün gün pembe giydirip gezdirilmelidir.

Bunun yanında Serdar Özkan'ı alıp Keita'yı gönderen zihniyete, Servet'i satalım diye ilk 11'de oynatan zihniyete, Arda da olmasa ne kadar rezillik yaratabilinirdi bize gösteren zihniyete, takımın ileride kalmasını sağlayan tek oyuncuyu çıkartıp Kewell'ı zoraki forvet oynatan zihniyete, Ayhan'dan medet uman zihniyete çok teşekkürler.

Bir de son söz, Sabri gerçekten Galatasaray'da ki en iyi futbollarından birini oynadı, onun önüne Serdar Özkan'ı koyarak ona hakaret edenlere yazıklar olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder