12 Temmuz 2010 Pazartesi

Aranan Canavar Bulundu Mu?

Haldun Üstünel'in entrikalar dolu istifası, Adnan Sezgin'in sebebi belirsiz görevi üstlenmesi ile taraftar doğal olarak yıkıldı. Daha önce çok ucuz maliyetlere çok kaliteli oyuncular alması ile ünlenen ve kulübün yükselen yıldızı Haldun Üstünel ani bir şekilde görevinden alındı. Yerine Adnan Sezgin getirildi. Açıkçası bu hamlelere şaşırmamak lazım herkes eleştirilirken taraftarın sahip çıktığı adamı yönetim niye elinde tutsun ki?

Adnan Polat'ın geçen günlerde yaptığı basın toplantısında söylediklerini düşünelim. Diyor ki Haldun kardeşimiz yoruldu. Adama sordu muhtemelen "yoruldun mu kardeş? Seni görevden alıyorum bu yüzden, sırf seni düşünüyorum bak" dedi sanırım. Haldun Üstünel de "eh başkan bana yoruldun dedi, gideyim tatile o zaman buyrun istifam" dedi muhtemelen. Peki cefakar taraftarız ya biz de bunu yiyelim büyüksün başkanım.

Kendi düşüncem Adnan Polat, selefi olarak Yiğit Şardan'ı görüyor. Onu daha sonra başkan olması yönünde destekleyecek, fakat onu geçerek ön plana çıkan bir isim olacağını bilemedi, bugüne kadar bu kadar kaliteli bir hizmet sunan adam çıkmadı yine çıkmaz diye düşündü belki de kim bilir? Durum böyle olunca da olan Haldun Üstünel'e oldu. Devrim Arabaları filminde Selçuk Yöntem'in çok güzel bir repliği vardı. "Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz"!

Neyse konuyu daha fazla oraya çekerek başlıktan uzaklaşmayalım. Keita'nın gidişi ile iyice morali bozulan taraftar artık sabırsızlanmaya başlamıştı. İlk transfer geldi, Lorik Cana. Bu bir sus payı mı yoksa gerçek bir transfer mi bilemiyoruz, ama şu an için tüm araştırmalar olumlu yönde. Daha önce yaptığı olağanın dışında yabancı transferleri ile ün salmış olan sayın yetkili yöneticimiz, bakalım bu sefer nasıl bir deneme yaptı? Bilemiyoruz, inşallah bir sıkıntı yaşamayız.

İnternetten yaptığım araştırmalarda ve az biraz haber takibi ile Cana müthiş hırslı, güçlü ve dayanıklı bir futbolcu olarak göze çarpıyor. Yıllardır eksikliği hissedilen hırslı oyuncu kimliği acaba geri mi döndü. Biri çıkıp demesin Sabri var bizde unutmasana onu diye, Ama ben yabancıları kast ediyorum yoksa Sabri bizim başımızın tacıdır:):):) Galatasaray'ın yıllardır en büyük eksiği ateşleyici bir yabancı. Ali Sami Yen'de fenerlilerden kaçacak bir futbolcu aramıyoruz, üstüne gidecek adam arıyoruz ve umarım da gelen kişi böyle bir adamdır.

Son olarak Türk telaffuz özürlüler camiasına büyük hizmet gelsin; Cana isminin telaffuzu "Kana" olarak yapılmaktadır. Evet biliyorum PES'te ki spikerlerden daha iyi bilemezsiniz.

Meraklılarına da Lorik Cana'dan seçmeler videosu:

http://en.vidivodo.com/401497/lorik-cana-ozel-hareketler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder