29 Temmuz 2010 Perşembe

Futbol Adil Olsaydı


Dün akşam yine top yuvarlak, futbol adil değil, o olsaydı bu olsaydılık bir maç izlenildi. fenerbahçe tarihi farktan müthiş şekilde paçasını yırttı. Evet hepimiz biliyoruz fenerbahçe Türkiye'nin belki de en şanslı takımıdır. Fakat dün akşam herhalde bu olay son noktasına ulaşmıştı.

Maçın ilk dakikalarında başladı Young Boys atakları. Fakat fenerbahçe ani bir atakla golü buldu. Sonra değişen birşey yoktu Young Boys yine rakip sahada tek kale futbol oynadı. Çok fazla pozisyona girdiler, ama o kadar cömert harcadılar ki pozisyonları daha ilk yarı 5 gol atabilirlerdi. Daha sonra bir orta kafa gol ile durumu 1-1 e getirdiler. Yine fenerbahçe bir kontra atakla 2 pasta golü buldu. hani bir rüya gibiydi sürekli gol pozisyonlarından kurtuluyorlar, fakat tek atakta gole gidiyorlardı. Tabi Kazım yine yapacağını yaptı ve lüzumsuz bir kırmızı kart gördü, Avrupalı hakem bu takımın futbolcusunun şımarıklığını kaldırmaz.

İkinci yarı yine pek birşey değişmedi. Young Boys çok sayıda golü kaçırdı. Sürekli ataktaydılar, sürekli de pozisyona girdiler, hani son dakika Selçuk lüzumsuz penaltı yaptırmasa Galatasaray Young Boys olacaklardı. Fakat mucize gerçekleşmedi, yarı mucize ile yırttı fenerbahçe. Maç 8-2 bitse kimse şaşırmazdı.

Gelelim bu akşama. Haldun Üstünel son istifası ile kulüpten tamamen koptu. Galatasaray'da taraftarın ama hani yönetimden destek almayan gerçek taraftarın tepkisinin ne olacağı belirsiz. Adnan Polat iyice kötüye gidiyor, sportif başarı yok, laf çok icraat yok durumunda, artık gerekli düzelmeyi göstermesi lazım, yoksa kendi sonunu kendi hazırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder