9 Temmuz 2010 Cuma

LeBron Miami'de!!!


Kaç zamandır bekleniyordu, isimler teker teker nerelere gittiklerini açıklıyordu ve sonunda 2 MVP ödüllü, pozisyonunun dünya üstündeki tek canavarı LeBron James nereye gideceğini açıkladı. İsim ve marka büyük olunca açıklama işleri de şatafatlı oldu tabi. TS ile 03.00 de yaptığı basın toplantısı ile Miami'ye gittiğini açıklayan LeBron bu yılın canavar takımında yerini aldı. Önce Chris Bosh sonra LeBron elde var Wade ne lan bu denebilir. Boston'un yaptığı 3'lemeyi daha genç bir jenerasyonla yapan Miami, bu yıl kesinlikle darbe vuracak lige. Tek eksikleri iyi bir pivot, onu da bulurlarsa ortalığı yakıp yıkarlar, rekor üstüne rekor kırarlar gibi geliyor bana. Hadi bakalım hayırlısı, bu sene Miami maçları ne kadar yayınlanacak ülkemizde merak konusu. NBA TV saçma sapan maç seçme huyunu umarım bu yıl üstünden atar. Dünyaya hayırlı olsun bu yıl bir canavarlar takımı izleyeceğiz.

Diğer transferler hakkında ise Amare Stoudemire New York'a gitti. Fakat David Lee'nin de ayrılması ile New York'ta kalburüstü tek oyuncu o kaldı. Bakalım yenileri gelecek mi, eğer gelmezse yazık oldu Amare'ye.

Boozer Chicago'yu tercih etti. Fakat LeBron hayalleri suya düşünce Chicago da neler olacak bilinmez. Yeni oyuncu alacaklar mı yoksa olanla devam mı diyecekler bilinmez ama şu şartlar altında Boozer onları bir üst kademeye taşıyamaz burası kesin.

Diğer yıldızlar takımlarında kalmayı tercih etti neredeyse hepsi yıllık 20 milyon dolarlık anlaşmalar yapıp, kafaları rahat, basketbola devam edecekler.

Bugün duyduğum birkaç dedikodudan biri de Hedo'nun Lakers'la adının anılması. Eğer öyle birşey gerçekleşse ne güzel olurdu değil mi? İyi bir oyun kurucu özelliği olan 3 numaranın Kobe'nin yükünü hafifletmesi, iki kalitesi yüksek Avrupalı, e bir de güzel bir guardları olsa Miami'ye en iyi ve arkaplanı da olan rakip Lakers olacaktır. Ne kadar güzel olur değil mi?

NBA bu sezon müthiş bir 3'lü izleyecek. Tahminim galibiyet rekoru kırabilecekleri yönünde. İyi bir pivotla o adamları kimse tutamaz(sakatlıklar hariç). Uykusuz geceler başlar Ekim'de hadi bakalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder