19 Ağustos 2010 Perşembe

Maç Öncesi : Galatasaray - Karpaty Lviv


Haftasonu Sivas karşısında alınan mağlubiyet ve kötü oyun sezon öncesi taraftarlarda umutsuzluk yarattı. Aslında geçen yıldan sonra doğru düzgün transfer takviyesi yapılmamış takımdan ne gibi bir patlama beklenebilirdi. Geçen yıl takımı sürükleyen adamlar Baros, Arda, Kewell ve Keita idi. Bunlardan herhangi bir tanesi oynamadığında denge kötü yönde bozuluyordu. Uzun süre Baros ve Kewell sakat kalınca berbat bir sezon geçirdik.

Bu akşama gelirsek Baros takıma dönecek gibi duruyor ama çok uzun süredir maç temposundan uzak. Vücudundaki kas yapısında bile gerileme gözüküyor. Gücünü toplaması için daha zaman var. Kewell bugün kendi pozisyonuna geçtiğinde daha başarılı olacaktır. Fakat unutmamak lazım onun da gücü 50-60 dakika sürüyor tüm maçı kaldıramıyor.

Bunların üstüne Pino'dan sonra Cana'nın da sakatlık haberi geldi. Yapılacak 5 transferden 2'si bu oyuncular ama ikisi de sakat. Diğer 3 transferi de 5 tane yabancı transferi yapacağız ama bu sezon yapacağız demedik biz diyerek yönetim yine bizi salak yerine koyabilir, dikkat edin biz zaten öyle anlamamıştık kozunuzu tutun.

Son olarak Ali Turan'dan yine zorlama bir sağ bek maçı izleyeceğiz. Serkan Kurtuluş zaten yedeğin yedeğinin yedeği olmak için tutuluyor kadroda. Karpaty Lviv'i 1 veya 2 farkla yeneriz diye düşünüyorum. Tabi klasik Slav takımları gibi değil de geri düştüğünde haldır haldır saldıran bir takımsa yine göz boyayıcı fark bulmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder