13 Ağustos 2010 Cuma

Enayi Miyiz? - Evet!


Haftasonu ligimiz açılışını yapıyor. Cumartesi ilk maç Sivasspor ile olacak. Sezon ise OFK Belgrad maçı ile açıldı. Takımın durumunun yetersiz olduğu gayet açığa çıktı. Peki eksikler belli, yapılması gerekenler belli, taraftar yine istenilen desteği gösteriyor fakat sonuç nedir? Taraftarın yönetim tarafından kandırılmasıdır.

Öncelikle Galatasaray taraftarı ultrAslan organizasyonunda Alpaslan Dikmen'in vefatı ile eski kültürel ve öncü özelliğini kaybetmiş, git gide daha kötüye giden bir tribün, tezahuratları dibe vurmuş ve ateşleyicilikten uzak bir hale geldi. Takımda kötü maçlar çıkarsa bile genç yaşta kaptan yapılmış, gücünü taraftarın sevgisinden alan bir adamı yönetimin etkisiyle yuhalayan bir topluluk ortaya çıkmıştır. Galatasaray'da kaptanlık yapan kimse yuhalanamaz. Bunu yapan Galatasaraylı değildir, yaptıranlarsa, zaten bizi enayi yerine koyduranlardır.

5 yabancı transferi yapacağız denildi. Taraftar bu şekilde oyalandı, idare edildi ve planlanan olay şuydu muhtemelen "Lig başlasın, konuları değiştirir, sözümüzü unuttururuz". 2 tane yabancı transferi yapıldı. Bunlardan biri çıt kırıldım bir oyuncu ve sakatlandı. Daha 2 maç oynamadan, 1.5 ay yok. Cana hala tam hazır değil ciddi maçlarda izlemek gerekiyor. Şimdi de 1-2 transfer daha yapılacak deniyor.

Nerede 5 transfer? Nerede dünya çapında yıldızlar? Nerede sportif başarı? Turuncuyu kıvırdın giydirdin, mora hikaye uydurdun giydirdin, şimdi üstüne bir de pembeleri giydirdin. Zaten yıllardır problemli sağlık ekibini değiştirdin diye Messi'yi almış kadar medyaya gaz verdin. Evet sayın Galatasaray Yönetimi tüm dünyaya kanıtladınız.

Galatasaraylılar hakkını aramayan, kulübünü yönetenler tarafından enayi yerine koyulan insanlar mıdır?

-EVET!

1 yorum:

  1. Yarın utanmadan çıkıp , "Destek" vs.. de isterler.Tribünler niye boş,hani aslan taraftarlar ? diye sorarlar korkarım...

    YanıtlaSil