5 Ağustos 2010 Perşembe

Beklenmeyen Birşey Olmadı


Geçen hafta futbolun adil olmadığını ve 7-8 gol atma fırsatı bulan takımın çok zor 2 gol atabildiğinin bahsi geçmişti. Hak ettikleri bir fark vardı ama becerememişlerdi. Top yuvarlaktı ve futbol adil değildi, avantajlarını kaybederek Türkiye'ye geleceklerdi.

Açıkçası herkes fenerbahçe karşıtı olduğum görüşünde olabilir ama ben özellikle futbol katliamının karşısındayım. Zico'yu gönderdiğinden beri fenerbahçe futbol oynamıyor. Kötü bir takım, güçlü bir başkanları var. Başkanın gücü onu Türkiye'de başarıya sürükleyebiliyor ama Avrupa'da işler değişiyor. Dikkat edin bu formayı üstüne geçiren oyuncu direkt karakter olarak değişiyor. Nedendir bilinmez futbolcuyuz, profesyoneliz diyorlar ama hiç inandırıcı gelmiyor. Yapılan her faulden sonra hakeme birşeyler söyleme ihtiyacı, yaptıkları her faulden sonra bile hakeme birşeyler söyleme ihtiyacı nereden geliyor bilinmez. Tüm maçlarda rakibe kontrolsüz girerler, tüm maç hakemlere isyan ederler, rakip takımların genelde hep antipatisini kazanır bu takım.

Son yaptıkları 3 maçta 3 kırmızı kart görmeleri tesadüf değildir. Aykut hocaya yazık olacaktır ve maşa olarak kullanılmaktadır. Oyuncuların çoğunun ona saygısı yok ve olmayacak. Bu kadar para kazanırken ve bu formanın psikolojisine girmişken bu oyuncularla baş etmek artık normal şartlar altında mümkün değildir.

Türkiye liginde yine birşeyler başarabilir bu takım. Galatasaray'ı yine yenebilir. Ama bunun haricinden kötü futbol ve kalitesiz, sevilmeyen bir camia olarak bu sezonu da götürecekleri şimdiden belli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder